15
3
3.3K
آخرین خبر/ مواد لازم:
قارچ۲۵۰ گرم
تخم مرغ ۱عدد
بکینگ پودر نوک قاشق غذا خوری
آرد ۳قاشق پر
ادویه:نمک،فلفل،پاپرییکا،زردچوبه
برای طعمی متفاوت میتونید به آردتون ادویههای خاص مثل آویشن اضافه کنید.
خیلیا هم زنجبیلیشو درست میکنن
با زعفران هم میتونی حسابی خوشرنگش کنی.
تخم مرغ و آردو ادویه ها و بکینگ پودر(راز پفکی شدن قارچامون همیینه)رو که مخلوط کردیم ،کم کم بهش آب رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یک مایع رقیق و شل داشته باشیم.
قارچتو شستی خوب بزار خشک بشه اگه نه روغن داغ میپاشه
قارچامون رو پوست مگیریم اگ بی لک بود نیاز نیست
قارچهای تازه با کلاهک بسته برای سوخاری بهترن.