نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

این کیک دارچینی بعد از یک ماه روزه داری حسابی میچسبه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
کره به دمای محیط رسیده ۱۲۵ گرم (۱/۲ پیمانه)
شکر ۱۲۵ گرم ۱/۲ پیمانه
۳ عدد تخم مرغ به دمای محیط رسیده
آرد ۲۵۰ گرم (۱ و ۳/۴ پیمانه)
بگینگ پودر ۱ و ۱/۲ ق چ خ

۱/۴ ق چ خ نمک
شیر به دمای محیط رسیده ۱۲۰ میلی لیتر (۱/۲ پیمانه)
۱ ق چ خ وانیل
مواد لازم برای مایع دارچینی میانی کیک:
۵۰ گرم شکر قهوه ای (۱/۴ پیمانه)
۱ ق چ خ آرد
۱ و ۱/۲ ق چ خ پودر دارچین
۳۰ گرم کره ذوب شده (۲ ق غ خ)

طرز تهیه:
کره و شکر رو با هم خوب مخلوط میکنیم تا موادمون یکدست و کرمی بشه بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و دوباره هم میزنیم تا خوب یکدست بشه مواد. توی یه کاسه آرد، بکینگ پودر و نمک رو با هم مخلوط کرده و توی مواد مایع الک میکنیم و هم میزنیم، حالا توی این مرحله شیر و وانیل رو اضافه کرده و در حدی که مواد یکدست بشه هم میزنیم.
حالا توی یه کاسه دیگه کره ذوب شده، شکر قهوه ای، آرد و پودر دارچین رو با هم مخلوط کرده تا یه مایع غلیظ به دست بیاد.

حالا توی قالب کیک یه لایه مواد کیک و یه لایه از مواد دارچینی ریخته و چند لایه به این صورت میریم بالا و در آخر با یه سیخ چوبی یه کوچولو بهش شکل میدیم و توی فری که از قبل با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد گرم کردیم به مدت ۴۵ تا ۵۰ دقیقه میپزیم.
بعد هم که از فر درمیاریم روش پودر قند ریخته و برش میزنیم. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره