طرز تهیه کیک سیب خامه ای
آخرین خبر/ موادلازم:
سیب دو عدد
تخم مرغ هم دمای محیط دو عدد
روغن بادام زمینی یا زیتون ٥٠ گرم
شکر ١٠٠ گرم
شیر ١٠٠ گرم هم دمای محیط
آرد ٢٠٠ گرم
بیکینگ پودر ١٠ گرم
یک قاشق چای خوری دارچین
نصف قاشق چای خوری وانیل
مواد لازم برای کرم :
شیر ٢٥٠ میلی لیتر
تخم مرغ ١ عدد
شکر ٦٠ گرم
نشاسته ذرت ١٥ گرم
یه عدد زست لیمو
اول کرم رو آماده میکنیم . ابتدا تخم مرغ و شکر رو خوب با هم میزنیم بعد نشاسته و شیر رو اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم پوست لیمو رو رنده میکنیم و به مخلوطمون اضافه میکنیم و روی حرارت میگذاریم و مدام هم میزنیم تا به صورت خامه و غلیظ بشه و کنار میگذاریم تا خنک بشه .
برای درست کردن کیک ، در یک ظرف مناسب شکر و تخم مرغ رو میریزیم و حسابی هم میزنیم . شیر و روغن رو کم کم اضافه میکنیم . آرد ، بیکینگ پودر و دارچین رو اضافه میکنیم و در آخر سیب ها رو اضافه میکنیم . قالب ٢٥ سانت رو چرب میکنیم و در فر از قبل گرم شده با دمای ١٧٠ درجه به مدت ٤٠ دقیقه قرار میدیم و در آخر چند دقیقه گریل رو روشن میکنیم تا روی کیک یه کم تغییر رنگ بده