نماد آخرین خبر

شربت خیار و سکنجبین؛ یک نوشیدنی خنک کننده

منبع
خراسان
بروزرسانی
شربت خیار و سکنجبین؛ یک نوشیدنی خنک کننده

خراسان/ شربت خیار و سکنجبین یکی از پرطرفدارترین و خوشمزه‌ترین دستورهای تهیه شربت سکنجبین است که شما هم می‌توانید فقط یک بار آن را امتحان کنید تا عاشق طعم خوشمزه و دلنشین آن شوید. حالا که هوا بهاری و کمی گرم شده است این شربت می‌تواند نجات‌دهنده‌تان باشد!

 مواد لازم:
شکر: یک پیمانه      -    آب: یک دوم لیوان     -      نعناع تازه: یک دسته تازه کوچک
خیار: ۲عدد     -      شربت سکنجبین : سه قاشق غذاخوری

  طرز تهیه:
در ابتدای کار شکر را به همراه آب در یک قابلمه مناسب می‌ریزیم، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم تا شکر به طور کامل درون آب حل شود. پس از این که شکر به طور کامل حل شد، نعناع تازه را به قابلمه اضافه می‌کنیم و اجازه می‌دهیم شربت به آرامی بجوشد تا به قوام برسد. برای این‌که متوجه شویم شربت به قوام رسیده است، یک قاشق از آن‌را بر می‌داریم و وقتی خنک شد غلظت آن را بررسی می‌کنیم. زمانی که شربت به قوام رسید، شربت سکنجبین را به آن اضافه کرده و قابلمه را از روی حرارت کنار می گذاریم. توجه داشته باشید در حین جوشیدن شربت به هیچ وجه نباید آن را با قاشق یا هر وسیله دیگری ترکیب کنیم. در نهایت پس از این که شربت خنک شد، یک تا ۲ قاشق از آن را در یک لیوان مناسب می‌ریزیم. در این مرحله به مقدار دلخواه آب و یخ به لیوان اضافه کرده، سپس به اندازه دلخواه خیار رنده شده اضافه می‌کنیم. در صورت تمایل برای مجلسی‌تر شدن شربت می‌توانیم کمی تخم شربتی خیس‌خورده هم به آن اضافه کنیم. شربت آماده است.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره