نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

منبع
فرارو
بروزرسانی
مرغ پارمزان خامه‌ای؛ روشی متفاوت و خوشمزه برای پخت مرغ

فرارو/ به نظر من به تعداد آشپز‌های دنیا روش‌های پخت مرغ وجود دارد که هرکس به روش خودش آن را طبخ می‌کند. مرغ را اگر خوشمزه بپزید، می‌تواند از هر نوع غذای گوشتی خوشمزه‌تر هم باشد. اگر از درست کردن مرغ‌های تکراری خسته شده‌اید و دوست دارید مرغ را با یک روش جدید برای خودتان و خانواده تهیه کنید، حتما این مطلب را دنبال کنید، چون می‌خواهیم یک مدل طبخ مرغ را به شما آموزش بدهیم که از خوردن آن حتما شگفت‌زده خواهید شد. مرغ پارمزان خامه‌ای نوعی مرغ بسیار خوشمزه و با طعمی متفاوت است که دستور پخت بسیار آسانی دارد. اگر دوست دارید این مرغ خوشمزه و جدید را برای اعضای خانواده در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه مرغ پارمزان خامه‌ای همراه ما باشید.
مواد لازم
سینه مرغ: ۳ تکه
شیر: ۱ لیوان
خامه: ۳ قاشق غذاخوری
پنیر پارمزان: یک سوم پیمانه

سیر: ۳ حبه
کره: ۲۰ گرم
روغن: به میزان لازم
آب لیموترش: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پرک لیمو ترش: به میزان لازم
طرز تهیه
برای درست کردن این مرغ خوشمزه ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل سیاه آغشته کنید و بگذارید نیم ساعت بماند تا مزه‌دار شود. کره و روغن را داخل یک ماهی تابه گود بریزید و روی حرارت اجاق گاز قرار بدهید تا داغ شود، سپس تکه‌های مرغ مزه‌دار شده را داخل روغن سرخ کنید و کنار بگذارید. حبه‌های سیر را به صورت نگینی خرد کنید و داخل همان روغن سرخ کنید، سپس شیر را اضافه کنید و هم بزنید تا با روغن و سیر مخلوط شود. پنیر پارمسان، آب لیمو ترش و خامه به دمای محیط رسیده را همراه با کمی نمک و فلفل سیاه داخل سس بریزید و هم بزنید. در این مرحله تکه‌های مرغ سرخ شده را به سس اضافه کنید و درب ماهی تابه را ببندید تا مرغ بپزد و نرم شود. وسط پخت حتما تکه‌های مرغ را پشت و رو کنید. حدود ۴۵ دقیقه بعد وقتی سس غلیظ شد، مرغ خوشمزه ما آماده سرو است. مرغ را داخل ظرف سرو بکشید و با پرک‌های لیمو تزیین کنید. این مرغ خوشمزه را همراه با کته زعفرانی میل کنید، نوش جان. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره