نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
  2. برگزیده
آشپزی من

چالش هفتگی/ ترفندهای آشپزی که از مامان، مامان بزرگ و دوستان‌تون یاد گرفتین با ما به اشتراک بگذارید

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
چالش هفتگی/ ترفندهای آشپزی که از مامان، مامان بزرگ و دوستان‌تون یاد گرفتین با ما به اشتراک بگذارید

آخرین خبرآشپزی، به طور کلی یک هنر است که به شما کمک می کند موادی ساده را به چیزی خوشمزه تبدیل کنید! از دیدگاه برخی افراد، تزئین غذا در هنگام سرو آن، مصداق بارز هنر آشپزی است!
با این حال هیچ کس از شکم مادرش آشپز متولد نشده است. قطعا بیشتر ما هنر آشپزی و ترفندهایش را از مادر، مادر بزرگ، خاله، عمه، دوست و آشنا یاد گرفته ایم.
حالا شما مخاطب گرامی از تجربیات خود در این زمینه به ما بگویید. اینکه از چه کسانی هنر آشپزی را فرا گرفته اید و یا چه ترفند آشپزی جالبی را آموزش دیده اید؟ لطفا آن را با ما و سایر خوانندگان در میان بگذارید.
در ادامه تجربیات چند تن از کاربران را با هم می خوانیم:

کاربر1: دختری هستم که تازگی ها ۲۰ ساله شدم، تا به حال بجز ماکارونی و برنج هیچ غذایی بلد نبودم درست کنم .تا اینکه تصمیم گرفتم  از مامانم آشپزی یاد بگیرم. مامانم گفت فرمول کلی خورشتهای ایرانی تف دادن گوشت توی پیازداغه! و اینکه هرچه قدر زمان پخت خورشت بیشتر باشه، آب آن غلیظ تر ومزه اش بهتر می شود. از وقتی این دو تا نکته ی مهم رو یاد گرفتم غذاهای بهتر وخوشمزه تری می تونم بپزم. 
کاربر2: من خانمی خانه دار هستم که همیشه بادمجان هایم تلخ می شد. تا اینکه عمه ام بهم یاد داد ترفند گرفتن تلخی بادمجان این هست که قبل از سرخ کردن اون رو برای یک ربع الی نیم ساعت توی آب نمک بذارم و بعد آن را سرخ کنم. 
کاربر3:  تازگی ها ترفند ترد شدن مرغ رو از دوست صمیمیم یاد گرفتم .برای اینکه پوست مرغ ترد بشه، قبل از گذاشتن توی فر، باید روی اون روغن زیتون و ادویه بمالیم.
کاربر4: مادربزرگم برای خوشمزه تر شدن خورشت قیمه  بهم توصیه کرد که اولا پیازها رو نگینی و ریز خورد کنم . دوما مقدار پیازداغ قیمه زیاد باشه تا آب قیمه غلیظ تر بشه و اینکه برای خوش عطر شدن قیمه علاوه بر ادویه های معمول چند عدد هل ساییده شده و کمی زعفران نیز به آن اضافه کنم. 


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar