طرز تهیه دسر یخچالی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ چیزایی که لازم داریم:
دو بسته کرم کارامل
۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو
۳ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت
شیر سه پیمانه
شکر ¼ تا ½ پیمانه (بسته به میزان شیرینی دلخواه)
خامه صبحانه ۱۷۰ گرم
بیسکوییت پتیبور حدود ۳۴۰ گرم
لایه رویی:
خامه قنادی ۲۰۰ گرم
خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
پنیر خامهای ۱۰۰ گرم
پودر کاکائو کمی
۱. همه مواد (بهجز بیسکوییت) رو توی قابلمه بریز و روی حرارت ملایم هم بزن تا غلیظ بشه (حدود ۲ دقیقه).
۲. بیسکوییتها رو کف ظرف پیرکس بچین و مواد داغ رو روش بریز، صاف کن.
۳. وقتی کمی خنک شد، بذارش توی یخچال تا کاملاً ببنده.
۴. در نهایت، ترکیب خامهای آمادهشده رو روی دسر بریزید و روشو تزئین کنید و دوباره بذار یخچال تا خوب سفت بشه و لایهها جا بیفته.
۵.شیرینی لایه آخر هم بستگی به خودتون داره و میتونید مقدار خامه قنادی رو تغییر بدید.