نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

ژله گلابی و اسمانتوس؛ دسری خوشمزه وراحت

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/  ژله گلابی :
گلابی : 
آب : یک لیتر
شکر : ۵۰ گرم
پودر ژلاتین : ۱۰۰ گرم
 ژله اسمانتوس :

گل اسمانتوس : ۲۰ گرم
آب : ۵۰۰ میلی‌لیتر
شکر : ۱۵ گرم
پودر ژلاتین : ۵۰ گرم


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره