طرز تهیه هویج پلو
آخرین خبر/ مواد لازم :
برنج ۳ پیمانه
کره ۵۰ گرم
هویج بزرگ حدود ۱۰ عدد سینه مرغ ۱ عدد پیاز متوسط ۲ عدد زعفران دمکرده به مقدار دلخواه شکر ۲ تا ۳ ق غ آب نصف یک عدد لیمو ترش تازه گلاب ۲ ق غ پودر هل ۱ ق چ سرخالی زرشک ۴ ق غ قابل حدف خلال پسته قابل حذف
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه :
۵ تا ۶ عدد هویج بزرگ را با رشته کن خلالی کنید و داخل ترکیب کره و روغن خوب تفت بدهید تا هم نرم شود و هم خوب سرخ شود و زعفران و شکر و آبلیمو ترش را به آن اضافه کنید و هم بزنید و بعد از تابه خارج کنید . داخل همان تا به پیازهای خلالی را تفت بدهید تا طلایی شود و فیله های مرغ را که قبلا با زعفران و نمک و فلفل مزه دار کرده اید به همراه کره اضافه کنید و کمی تفت بدهید و آبجوش بریزید و درب قابلمه را ببندید تا مرغ ها کاملا بپزد و بعد از پخت کامل مرغ ، به آن گلاب ، هل ، هویج سرخ شده ، زرشک خیس شده و خلال پسته و زعفران