شربت گلپنیرک؛ زیبا مثل کهکشان

خراسان/ هیچ چیز به اندازه نوشیدن یک نوشیدنی سرد در روزهای گرم، حال آدم را جا نمیآورد. حالا شربتی را تصور کنید که علاوه بر خنکی، عطر و بوی عالی، طعم خوشمزه و خواص بسیار، زیبا و متفاوت هم باشد. شربت کهکشانی همانی است که دنبالش هستید. این شربت به خاطر رنگی شبیه تصورمان از کهکشان به این اسم شناخته میشود.
مواد لازم:
گل پنیرک: ۳ قاشق غذاخوری
تخم شربتی و خاکشیر: هر کدام یک قاشق غذاخوری
شکر: یکونیم پیمانه
گلاب و آب لیمو: هر کدام دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا شکر را به همراه یک پیمانه آب روی حرارت قرار میدهیم تا شکر کاملا در آب حل شود و سپس بجوشد و غلیظ شود. شربت بار، پایه همه شربتهاست و اگر آن را در یخچال داشته باشید، هربار میتوانید شربتهای مختلفی را با آن درست کنید. در ادامه تخم شربتی را با مقداری آب جوش خیس میکنیم تا هاله دور آن شکل بگیرد. خاکشیرها را هم چند بار میشوییم تا خاک و ناخالصی آن گرفته شود. گل پنیرک را هم با مقداری آب کنار میگذاریم تا کاملا به آب رنگ بنفش یا آبی پررنگ بدهد.
این مرحله از طرز تهیه شربت کهکشانی مهمترین مرحله است چرا که با سرو کردن دقیق و باحوصله، زیبایی شربت کهکشانی به چشم میآید. در ابتدا یک لیوان بلند برای سرو انتخاب میکنیم. حالا یک قاشق شربت بار درون لیوان خود میریزیم. سپس کمی آب و یخ اضافه میکنیم. روی یخها یک لایه خاکشیر اضافه میکنیم و هم میزنیم. حالا چند قطره آب لیمو به شربت اضافه میکنیم و بعد وقت اضافه کردن آب پنیرک ردشده از صافی است. این مرحله را بسیار آرام و با دقت انجام میدهیم تا به یکباره مواد با هم مخلوط نشود. قسمت پایینی پنیرک با آبلیمو واکنش میدهد و به رنگ صورتی درمیآید اما قسمت بالایی، آبی پررنگ باقی میماند. حالا وقت آن است که تخم شربتیهای زیبا را به روی لیوان اضافه کنیم. شربت کهکشانی زیبای ما آماده است.