طرز تهیه بروشتوک هویج و پنیر
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی

سرآشپز پاپیون/ مواد لازم برای:
۴ نفر
مواد اصلی:
نان باگت
۲ عدد
سس مایونز
۱ لیوان
سیر رنده شده
۱ قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده
۱ لیوان
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده
۱ لیوان
هویج متوسط
۴ عدد
طرز تهیه
هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.
داخل کاسه ای هویج رنده شده ، پنیر موزارلا و چدار رنده شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.
نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید ، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.
پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است ، بروشتاها را در ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده ، شوید تازه و … تزیین و سرو کنید.