نماد آخرین خبر

طرز تهیه بروشتوک هویج و پنیر

منبع
سرآشپز پاپيون
بروزرسانی
طرز تهیه بروشتوک هویج و پنیر

سرآشپز پاپیون/ مواد لازم برای:
۴ نفر
مواد اصلی:
نان باگت
۲ عدد
سس مایونز

۱ لیوان
سیر رنده شده
۱ قاشق چای خوری
پنیر چدار رنده شده
۱ لیوان
پنیر موزارلا (موتزارلا) رنده شده
۱ لیوان
هویج متوسط
۴ عدد
طرز تهیه

هویج ها را بشویید سپس داخل آب در حال جوشیدن بریزید و پس از ۱۵ دقیقه خارج کنید ، پس از اینکه سرد شد پوست هویج ها را بکنید و رنده کنید.


داخل کاسه ای هویج رنده شده ، پنیر موزارلا و چدار رنده شده ، سیر رنده شده و سس مایونز بریزید و خوب مخلوط کنید.

نان باگت را با فاصله یکسان به صورت رولت برش بزنید ، روی تمام نان ها را با مواد پنیری بپوشانید سپس داخل فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه قرار دهید.

پس از اینکه پنیرها آب شد و روی بروشتا طلایی شد آماده است ، بروشتاها را در ظرف بگذارید و با پیازچه خرد شده ، شوید تازه و … تزیین و سرو کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره