طرز تهیه نان گردویی؛ مقوی و خوشمزه
آخرین خبر/ موادخمیر:
آرد فانتزی ۳۴۰ گرم(۲ و نیم پیمانه)
آرد کامل ۶۰ گرم( نصف پیمانه سرخالی)
تخم مرغ نصف یدونه
خمیرمایه ۶ گرم( یک و نیم ق چ)
شیرخشک ۱۰ گرم(۱ ق غ)
شیر سرد ۱۵۰ گرم(۳/۴ پیمانه)
کره نرم ۳۰ گرم(۱ و نیم ق غ )
نمک ۵ گرم( ۱ و ۱/۴ ق چ)
شکر دانه ریز ۲۰ گرم(یک و نیم ق غ )
آب ۷۰ تا ۹۰ گرم (۱/۳ پیمانه ) کم کم اضافه کنید
مواد میانی
پودر گردو ۱۰۰ گرم
آرد بو داده ۱۰۰ گرم
پودر شکر ۶۰ تا ۷۰ گرم
پودر دارچین دلخواه
کره نرم ۵۰ گرم
آب سرد اگه نیاز بود کم کم اضافه کنید تا خمیر شکل بگیره
خمیر به پنج قسمت تقسیم کنید ، وزن هر قسمت حدود ۱۵۰ گرم
قبل از اینکه سینی رو داخل فر بزارید حتما باچنگال سطح خمیرو سوراخ کنید تا دوپوسته نشه
فر باید کاملا داغ باشه حداقل نیم ساعت قبل از پخت روشن کنید
دمای فر برقی ۱۹۰ درجه
دمای فر گازی ۲۰۰ درجه
مدت زمان پخت ۱۸ تا نهایت ۲۰ دقیقه
بعد از پخت سطح نون کمی خشکه ، اجازه بدید از داغی بیفته بعد داخل نایلون بزارید تا کاملا نرم بشه