سوپ بادمجان؛ یک پیش غذای خوشمزه

سرآشپز پاپیون/ زمان تهیه ۲۰دقیقه
زمان پخت ۳۰دقیقه
۱
روغن را در قابلمه حرارت دهید، سپس پیاز را کمی داخل آن سرخ نمایید.
۲
گوشت را همراه با سیر داخل ماهیتابه بریزید و تفت دهید تا گوشت قهوه ای رنگ شود.
۳
هویج و کرفس را در ظرفهای جداگانه بپزید. سپس آنها را با بادمجان و گوجه فرنگی به گوشت اضافه کنید.
۴
مقداری آب روی آنها بریزید و شکر را به علاوه سایر ادویه های دلخواه از جمله نمک و فلفل اضافه نمایید.
۵
مواد را به هم بزنید. بعد از چند دقیقه، ماکارونی را به سایر مواد اضافه نمایید.
۶
زمان پخت میبایست به مدت ۱۵ دقیقه یا تا زمانی ادامه داشته باشد که ماکارونیها کاملاً نرم شوند.
۷
این سوپ را با مقداری پنیر پارمزان رنده شده روی آن، سرو نمایید.
مواد لازم برای 6 نفر:
مواد اصلی
جعفری تازه و خرده شده
۱ قاشق غذا خوری
روغن گیاهی
۱ قاشق غذا خوری
پیاز خرد شده متوسط
۱ عدد
گوشت چرخ کرده
۵۰۰ گرم
سیر کاملاً خرد شده
۱ حبه
بادمجان خرد شده
۵۰۰ گرم
هویج خرد شده
۳/۴ پیمانه
کرفس خرد شده
۳/۴ پیمانه
گوجه فرنگی خرد شده
۴۰۰ گرم
شکر
۱ قاشق چای خوری
نمک
۱ قاشق چای خوری
فلفل
۱/۲ قاشق چای خوری
ماکارونی پیچ
۱/۲ فنجان
پنیر پارمیجانو (پارمیزان یا پارمسان) رنده شده
۱/۲ فنجان