نماد آخرین خبر

دستور پخت کباب کفتا، پرطرفدار و خوشمزه

منبع
غذالند
بروزرسانی
دستور پخت کباب کفتا، پرطرفدار و خوشمزه

غذالند/ کباب کفتا یا کباب کفته، یکی از انواع کباب های خوشمزه و پرطرفدار بوده که اصالت آن مربوط به کشور ترکیه و مراکش می باشد. می توانید این غذای خوشمزه و لذیذ را همراه با برنج زعفرانی و یا با نان و سس میل کنید. طرز طبخ این کباب بسیار ساده بوده و با مخلوطی از ادویه ‌های معطر آماده می شود. می توانید خیلی راحت و سریع کباب کفتا بین المللی را در منزل تهیه کرده و سرو کنید. در زمان طبخ این کباب هم می توانید آن را بر روی منقل زغال کباب کنید و هم در داخل فر و یا در ماهی تابه و با کمی روغن سرخ کنید.

مواد لازم

گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز کوچک: ۲ عدد

نعناع: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۴ قاشق غذاخوری
تخم گشنیز: نصف قاشق چایخوری
سماق: نصف قاشق چایخوری
زیره: نصف قاشق چایخوری
فلفل پاپریکا: نصف قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

مراحل

ابتدا پیازها را پوست کرده و ریز رنده کنید.
گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه و مخلوط کنید.
نعناع و جعفری خرد شده را به مخلوط گوشت اضافه کنید.
سپس پودر تخم گشنیز، سماق، پودر زیره، پاپریکا و ادویه ها را نیز اضافه کنید.
مخلوط گوشت را ۱۰ دقیقه ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند.
سپس روی ظرف را با سلفون بپوشانید و یک ساعت در یخچال بگذارید تا استراحت کند.
بعد از آماده شدن مایه کباب، کمی از مایه را برداشته و به دلخواه بر روی سیخ فلزی و یا چوبی قرار داده و شکل دهید.
بعد از تمام شدن سیخ کردن کباب ها، می توانید از منقل زغال و یا ماهی تابه گریل برای کباب کردن استفاده کنید. 

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره