طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا

فرارو/ کیکها ازجمله دسرها و عصرانههای خوشمزه و دلپذیر در سراسر دنیا هستند که در انواع میوهای، خامهای، شکلاتی، پنیری و... تهیه میشوند که هرکدام طرفداران خاص خود را دارند. اگر سری به قنادیها بزنید با دنیای متنوعی از کیکهای میوهای، شکلاتی، کیک تولد، چیز کیک، انواع پای و... روبه رو میشوید که انتخاب میان آنها بسیار سخت است. کوکی نوعی نان شیرینی بیسکوییتی است است که بافت بسیار تردی دارد و میتوان گفت یک شیرینی بینالمللی پرطرفدار است. کیک کوکی نوعی روش پخت کوکی است که به صورت قالبی و به شکل کیک پخته میشود و بسیار هیجانانگیز و خوشمزه است. ما در این مطلب میخواهیم طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا را به شما آموزش بدهیم که بسیار خوشمزه است و ظاهر زیبایی دارد و با روشی آسان تهیه میشود، پس در ادامه این مطلب با طرز تهیه کیک کوکی شکلاتی با نوتلا همراه ما باشید.
مواد لازم
آرد سفید قنادی: ۲۰۰ گرم
کره: ۱۱۰ گرم
شکر قهوهای: ۸۰ گرم
شکر سفید: ۵۰ گرم
تخم مرغ: ۲ عدد
شکلات چیپسی نسوز: ۲۰۰ گرم
بکینگپودر: ۱ قاشق چایخوری
وانیل: نصف قاشق چایخوری
نوتلا یا شکلات صبحانه: به میزان دلخواه
سس کارامل: به مزان دلخواه
طرز تهیه
برای درست کردن این کیک خوشمزه ابتدا باید خمیر کیک را آماده کنید. ابتدا کره را که به دمای محیط رسیده است، داخل یک کاسه بگذارید و شکر سفید و قهوهای را به آن اضافه کنید و با قاشق خوب هم بزنید تا به صورت یکدست با هم مخلوط شوند. در مرحله بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کنید و هم بزنید. آرد و بکینگپودر را که از قبل با هم مخلوط کردهاید، به مواد بالا اضافه کنید و مواد را با لیسک هم بزنید تا آرد کاملا با مواد مخلوط شود. در آخر شکلات چیپسی را اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با لیسک هم بزنید. حالا روی خمیر را بپوشانید و ظرف خمیر را به مدت ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید تا استراحت کند. کف قالب موردنظرتان (ترجیحا قالب گرد) را کمی چرب کنید. قسمت بیشتر خمیر را بردارید و کف قالب پهن کنید و با دست به سمت دیوارهها فشار بدهید تا کف و دیواره قالب با خمیر پوشانده شود. حالا مقداری نوتلا روی خمیر بریزید و پخش کنید و روی آن هم کمی سس کارامل بریزید. در آخر بقیه خمیر را روی لایه شکلات و سس کارامل قرار بدهید و با دست خمیر را پخش کنید، طوری که روی مواد کاملا پوشانده شود. کمی دیگر شکلات چیپسی روی خمیر بپاشید و قالب کیک را داخل فر ۱۶۵ درجه به مدت ۴۵ دقیقه قرار بدهید تا کیک بپزد. بعد از پخت اجازه بدهید کیک کمی خنک شود، سپس کیک را از قالب خارج کنید و داخل ظرف سرو بگذارید، نوش جان.