طرز پخت مینی فطایر پیتزا
آخرین خبر/ مینی فطایر پیتزا، ترکیبی جذاب از سنت خاورمیانهای و طعمکلاسیک پیتزا. با خمیر نرم، پرشده با سس، پنیر و تاپینگهای دلخواه، برای هر مناسبتی عالیاند؛ از دورهمی خانوادگی گرفته تا یک میانوعده سریع.
موادلازم برای خمیر:
آب ولرم ۲پیمانه
روغن زیتون یا مایع ۱/۴پیمانه
خمیرمایه فوری ۱٫۱/۲ قاشق سوپخوری
شکر ۱ قاشق سوپخوری
شیرخشک ۱/۴ پیمانه
آرد حدود ۵ پیمانه
نمک ۱ قاشق چایخوری
برای تاپینگ:
سس پیتزا
پنیر موتزارلا
تنماهی
پنیرفتا
زیتون
گوجه گیلاسی و …
آب ولرم، روغن، خمیرمایه فوری، شکر و شیرخشک باهم مخلوط میشن ، بعدش آرد و نمک اضافه میشه ، اگه زیاد چسبناک بود دستمون رو به آرد آغشته و حسابی خمیر رو ورز میدیم تا چسبندگیش از بین بره و حالتش صاف و یکدست بشه. حدود یکساعت میذاریم تا حجمش دوبرابر بشه.
پف خمیر رو میگیریم و با کف دودست به شکل توپهای کوچک به وزن ۱۵ گرم فرم میدیم و بی...
رسپی از sohaylamasqati
ویدئو از cook.bamary