نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

زرشک پلو سس پز رستورانی 

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/زرشک پلو مجلسی، ترکیب رنگ و طعم اصیل ایرانی که هر سفره‌ای رو چشم‌نواز و اشتها‌برانگیز می‌کنه.
موادلازم:
ران مرغ ۳ تا ۴ عدد
ادویه برای پخت اولیه:
زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
برگ بو ۱ عدد

چوب دارچین کوچک ۱ عدد
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چایخوری
دان فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
هل ۲ عدد
مواد سس مرغ:
هویج ۱ عدد
ساقه کرفس ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل سبز ۱ عدد متوسط 
فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط 
رب ۱ قاشق غذاخوری سرپر
اب در ۲ لیوان (در حدی که نصف مرغ را بپوشاند)
زعفران دم کرده در  انتهای پخت مقدار لازم

ادویه برای سس:
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۳ قاشق چایخوری 
برگ بو ‌۱ عدد 

مواد لازم نثار :
روغن ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
زرشک ۱ لیوان
خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری سرپر
خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۱ قاشق چایخوری
زعفران دم‌کرده ۲ قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق مرباخوری

مدت زمان پخت مرغ در اب در‌حاا جوش ۱۰ دقیقه.
مدت زمان پخت مرغ در سس ۴۵ دقیقه . 
مدت زمان پخت اولیه سس قبل از اضافه کردن مرغ ها ۱۰ دقیقه . 


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره