زرشک پلو سس پز رستورانی
آخرین خبر/زرشک پلو مجلسی، ترکیب رنگ و طعم اصیل ایرانی که هر سفرهای رو چشمنواز و اشتهابرانگیز میکنه.
موادلازم:
ران مرغ ۳ تا ۴ عدد
ادویه برای پخت اولیه:
زردچوبه ۱/۲ قاشق غذاخوری
برگ بو ۱ عدد
چوب دارچین کوچک ۱ عدد
تخم گشنیز ۱/۲ قاشق چایخوری
دان فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
هل ۲ عدد
مواد سس مرغ:
هویج ۱ عدد
ساقه کرفس ۱ عدد
پیاز ۱ عدد متوسط
فلفل سبز ۱ عدد متوسط
فلفل دلمه ای ۱ عدد متوسط
رب ۱ قاشق غذاخوری سرپر
اب در ۲ لیوان (در حدی که نصف مرغ را بپوشاند)
زعفران دم کرده در انتهای پخت مقدار لازم
ادویه برای سس:
نمک ۱/۲ قاشق چایخوری
فلفل سیاه ۱/۲ قاشق چایخوری
پاپریکا ۱ قاشق چایخوری
پودر سیر ۱/۲ قاشق چایخوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چایخوری
پودر زنجبیل ۱/۳ قاشق چایخوری
برگ بو ۱ عدد
مواد لازم نثار :
روغن ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۰ گرم
زرشک ۱ لیوان
خلال بادام ۱ قاشق غذاخوری سرپر
خلال پسته ۱ قاشق غذاخوری سرپر
شکر ۱ قاشق چایخوری
زعفران دمکرده ۲ قاشق غذاخوری
اب پرتقال ۲ قاشق غذاخوری
پوست پرتقال رنده شده ۱ قاشق مرباخوری
مدت زمان پخت مرغ در اب درحاا جوش ۱۰ دقیقه.
مدت زمان پخت مرغ در سس ۴۵ دقیقه .
مدت زمان پخت اولیه سس قبل از اضافه کردن مرغ ها ۱۰ دقیقه .