طرز تهیه پنکیک دبل چاکلت
آخرین خبر/ مواد لازم (تابه من سایز ۱۲ هستش، با این مواد ۵ تا پنکیک شد)👇🏻
تخم مرغ همدمای محیط ۲ عدد
شکر ۶ ق غ
وانیل نوک ق چ
روغن مایع ۶ ق غ
شیر ولرم یک لیوان + یک سوم لیوان
عسل ۱ ق غ (قابل حذفه اما خیلی خوش بافت و براقش میکنه)
آرد سفید یک لیوان + دو سوم لیوان
پودر کاکائو ۲ ق غ
بیکینگ پودر ۲ ق چ
شکلات تخته ای یا سکه ای
یه تابه کوچک بردارین و با پیمانه یا ملاقه از مواد داخلش بریزین که همه پنکیک ها یک اندازه بشه.
بعد از ۱ دقیقه شکلات بذارین که مایه پنکیک یکم خودشو گرفته باشه و شکلات نچسبه به کف تابه.
بهتره زیرش شعله پخش کن بذارین مخصوصا اگه جنس تابه تون نازکه، بذارین شعله پخش کن گرم شه، تابه رو بذارین روش و بذارین کاملا داغ شه، توی همه مراحل پخت پنکیک حرارت ملایم باشه.
وقتی تابه گرم شد مواد پنکیک رو بریزین داخلش، تابه نچسب و بدون خط و خش باشه و چرب کردن هم نمیخواد. (تابه خیلی مهمه)
اگه چیزی از پنکیک تو تابه موند با یه دستمال کاغذی تمیز کنین بعد مواد پنکیک بعدی رو بریزین.