دلمه یه غذای خوشمزه و مجلسی با طعمی عالی
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ این مقدار مواد تعداد ۲۰ تا دلمه میشه
میتونی مقدار مواد رو نصف کنی
لپه یک لیوان
برنج ۳ پیمانه(بهتره برای دلمه برنج نیم دانه باشه)
گوشت چرخ کرده ۴۰۰ گرم(میتونید کمتر یا بیشتر هم بریزید )
سبزی دلمه خرد شده ۴۰۰ گرم (تره گشنیز جعفری شوید نعناع پیازچه ریحون ترخون و مرزه )
فلفل دلمه ای و بادمجان دلمه ای
پیاز دو سه تا بزرگ
نمک و فلفل و زرچوبه
پودر گشنیز و پودر دارچین
رب به مقدار لازم
مایه گوشتی زمانی که پخت اصلا نباید آب داشته و به روغن بیفته
برنج رو نیازی به دم کشیدن نداره و فقط!آبکش بشه و آبش کامل بره
برای پخت نهایی دلمه ها هم یکی دو قاشق پیاز داغ رو با نمک زرچوبه و رب تفت بدید بعد هم یک لیوان آبجوش بریزید و مخلوط کنین بعد هم کنار دلمه ها تو قابلمه یا تابه دو سه ملاقه بریزید