نماد آخرین خبر

خوشمزه‌ترین پیش غذای ترکی همینه

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد مورد نیاز
اسفناج ۴۰۰ گرم
پیاز متوسط ۲ عدد
سیر ۱ حبه
فلفل سیاه ۱ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ

گردوی خورد شده ۴ ق غ
پنیر خامه ای ۵۰ گرم
پنیر پیتزا ۵۰ گرم
نمک مقداری
خمیر باقلوا  ۱ یا  نصف بسته
کره ۵۰ گرم
کنجد و سیاه دانه

پیاز خلالی رو داخل روغن تفت بدیدبعد از سبک شدن اسفناج خورد شده رو بریزید و درب تابه رو ببندید تا با حرارت کم آب بنداره و آبش کشیده شد بعد از تابه خارج کنید.بقیه ی موادی که گفتم رو اضافه و خوب هم بزنید.
خمیر باقلوا رو از وسط دو قسمت کنید یک قسمت رو‌داخل ظرفی که کره زدید قرار بدید و روشو کره بزنید مواد اسفناجی که آماده کردید رو بریزید و خوب پهن کید قسمت بعدی خمیر رو قرار بدید بعد از برش زدن روی سطح بورک رو کامل کره بزنید و کنجد و سیاهدانت بریزید و توی فر بزارید زیر و روی کار طلایی و برشته شد از فر خارج کنید.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره