18
7
4.3K
آخرین خبر/مواد لازم:
سبزی قرمه سرخ شده شامل:
تره ۱۵۰ گرم،
جعفری ۷۵ گرم
گشنیز ۴۰ گرم
شنبلیله و اسفناج هرکدوم ۲۰ گرم
که در مجموع میشه ۳۰۰ گرم
مرغ محلی: به مقدار لازم
لوبیا چشم بلبلی: ۱۰۰ گرم
پیاز: یک عدد
سیر: ۲ حبه
آبغوره: نصف فنجان
گوجه فرنگی: چهار عدد
بادمجان: چهار عدد
نمک و فلفل سیاه و زردچوبه.
حالا نکته اینه که الان توی گیلان این غذا رو با گوشت هم درست میکنن، ولی خب اصالت قرمه سبزی رشتی به مرغ محلی که قدیما توی خونه ی هر گیلانی ای پیدا میشده برمیگرده.
در مورد چاشنی هم بعضیا به جای آبغوره از آب نارنج استفاده میکنن.
برای بهتر گرفتن نفخ حبوبات میتونین اونها رو با دو حبه سیر بپزید.
و انداختن یه حبه سیر توی خورشت قرمه سبزی هم اون رو خوشمزهتر میکنه