با این کیک زعفرونی عصرتون رو شیرین تر کنید
آخرین خبر/ مواد لازم :
تخم مرغ ۳ عدد
گلاب ۶۰ گرم
روغن مایع ۶۰ گرم
ماست خامه ای ۶۰ گرم
کره ۵۵ گرم
شیر ۶۰ گرم
زعفران دمکرده ۴ تا ۵ ق غ
آرد ۲۵۰ گرم
شکر ۲۴۵ گرم
بکینگ پودر ۱ ق م
خلال پسته ۳۰ گرم
طرز تهیه :
ابتدا در ظرفی تخم مرغ ها را با گلاب و روغن مایع و ماست خامه ای مخلوط و با ویسک کمی هم برنید و کنار بگذارید ، حالا در ظرف دیگری شیر و کره دمای محیط و زعفران دمکرده را با هم مخلوط و گرم یا بن ماری کنید تا کره ذوب شود و این مایه زعفرانی را به مایه تخم مرغی اضافه کنید و باز با ویسک مخلوط کنید تا یکدست شود . در کاسه ای جداگانه مواد خشک آرد ، بکینگ پودر و شکر را بریزید و هم بزنید و مایه زعفرانی را اضافه و هم بزنید تا کاملا یکدست شود این مایه رقیق است و داخل قالب چرب شده مستطیل ۲۰*۱۵ سانت یا گرد ۲۳ سانت بریزید و در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۵ تا ۴۰ دقیقه بپزید و زمانی که لبه های کیک طلایی شد از فر خارج کرده و نوش جان کنید .
*حتما شیر و کره و زعفران کاملا گرم شود چون یکی از دلایل نرم شدن کیک همین شیر گرم است .