نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

توپک سیب زمینی سوخاری؛ اسنکی خاص و به یاد ماندنی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ درست کردنش نیم ساعتم طول نمی‌کشه
سه عدد سیب زمینی متوسط پخته که سرد شده
نشاسته ذرت، ۲قاشق غذا خوری سرپر
آرد سوخاری، دو ۲قاشق غذا خوری 
نمک، فلفل، پاپریکا و پولبیبر 
میتونید به این ترکیب مرغ پخته ریز خرد شده هم اضافه کنید.


همه رو ترکیب و ورز بدید. 
من هر کدوم رو ۴۵ گرمی برداشتم و داخلش مرغ پخته، ذرت و پنیر پیتزا گذاشتم، میتونید فقط پنیر بذارید یا هر چیزی که دوست دارید بعد خوب فشرده و گرد کنید و درزهاشو بگیرید و یک ساعت بذارید یخچال. 
دوتا تخم مرغ رو زده تا از لختگی در بیاد.
هر توپک رو اول توی مخلوط تخم مرغ بزنید و بعد توی پودر سوخاری یه دستتون باید کاور با پودر سوخاری باید خشک باشه.
(میتونید این مراحل رو یه روز قبلم انجام بدید و فردا سرخش کنید)
روغن سرخ کردنی رو بذارید داغ شه بعد توپک هارو توش انداخته و دو دقیقه تایم بدید ک سرخ شن  حرارت باید متوسط باشه. 
روی دستمال کاغذی بذارید تا روغن اضافه ش بره و آماده سرو هست.
امیدوارم شمام درست کنید و لذت ببرید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره