

آخرین خبر/ دیگه ماهی قزل آلا رو فقط با این سس درست کن.
این مدل ماهی خوشمزه ترین ماهی ای میشه که خوردی.
اصلا نیازی به روغن زیاد نیست، ماهی رو که از قسمت گوشت گذاشتید تو روغن داغ، ۳دقیقه بعد میشه پوستش رو کند،بعد طرف دیگه رو هم سرخ کنید.
برای سس خوشمزه: نصف استکان آبلیمو، ۲ق غ زعفران غلیظ، نمک، فلفل سیاه و پودر سیر ترکیب کنید و روی ماهی بریزید و ۵ دقیقه اجازه بدید تا دو طرف ماهی تو این سس سرخ بشه.
با این روش حتی اونی که ماهی دوست نداره هم عاشقش میشه.