14
12
3.1K
14
12
3.1K
آخرین خبر/ یه کیک یخچالی درست کن که مزه جووون میده
کیک یخچالی
شیر دو لیوان
شکر ۵قاشق غذا خوردی
پودر کاکائو دو قاشق غذاخوری
وانیل
شکلات تخته ای ٣٠گرم
نشاسته ذرت ٣قاشق غذا خوری
کره ١۵گرم
داخل قابلمه نشاسته ذرت و شکر و شیر مخلوط میکنیم، خوب مخلوط شد میذاریم روی حرارت کم و مدام هم میزنیم تا به غلظت برسه، اگه هم نزنیم نشاسته گوله گوله میشه
پس هم بزنید، شکلات تخته ای میریزم و وقتی به غلظت رسید حرارت خاموش میکنیم و کره و وانیل میریزم، کرم آمادهست.
لایه به لایه به بیسکویت میزنیم و مثل فیلم میچینیم و از کرم روی بیسکویت میزنیم و میزاریم داخل یخچال یه ۴ساعتی بمونه و بعد به دلخواه با پودر کاکائو و توت فرنگی تزیین میکنیم و برش میزنیم.