عکاس خونه/ ارسالی از khas70
مرغ رو شستم گذاشتم آبکش آبش بره بعد دوتا قاشق روغن ریختم روش و نمک فلفل زردچوبه و فلفل سیاه رو به همه قسمتها ش زدم داخل شکمش فلفل دلمه و پیاز گذاشتم تو یخچال استراحت کنه بعدم تو قابلمه نمک ریختم مرغ رو گذاشتم تو یه ماهیتابه کوچک و گذاشتم روی نمک ها در ظرف رو گذاشتم با شعله کم سه تا چهار ساعت پخت "مخاطبان گرامی آخرین خبر؛ برای ارسال تصاویر؛ لطفا در صفحه عکاسخونه؛ آیکون دوربین در بالای صفحه را انتخاب نموده و تصویر خود را ارسال فرمایید."