مِشکوفی سهرنگ؛ یک شیرینی سنتی و ناب
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ مواد لازم:
چهار لیوان شیر
شش قغ نشاسته گل
چهار قغ شکر
۲۵ گرم کره
۱/۳ پیمانه شکلات تلخ
یک قغ گلاب
سه قغ زعفران دم شده
۱/۳ پیمانه پودر پسته
چهار لیوان شیر رو داخل قابلمه بریز، بهش شش قاشق نشاسته گل اضافه کن، هم بزن تا حل بشه محض احتیاط از صافی هم ردش کن؛ بعد بهش چهار قاشق شکر اضافه کن و بزارش روی حرارت کم مدام هم بزن تا غلیظ بشه، بعد بهش کره اضافه کن و هم بزن وقتی کره ذوب شد به سه قسمت مساوی تقسیمش کن ، به قسمت اول پودر کاکائو یا شکلات تلخ اضافه کن، به قسمت دوم یک قاشق گلاب و زعفرون دم شده اضافه کن و به قسمت سوم پودر پسته یا پودر وانیل اضافه کن و هم بزن تا مخلوط و یکدست بشه.
هم میتونی به صورت جدا گونه یا لایهای داخل ظرف بریزی هم به صورت همزمان کنار هم؛ وقتی از داغی افتاد و هم دمای محیط شده.
یک تا دو ساعت بذارش داخل یخچال تا سفت بشه.