مرغ طلایی و خوشمزه؛ از خوردنش سیر نمی شی
آخرین خبر/ مواد لازم:
ساق مرغ: به تعداد
• زعفران دمکرده: ۲ قاشق غذاخوری
• نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
• برنج: ۲ پیمانه
• باقالی سبز تازه: ۱ پیمانه
• شوید خشک یا تازه: ۳ قاشق غذاخوری
• کره: ۳۰ گرم
• روغن مایع: ٣ قاشق غذاخوری
طرز تهیه خوشمزهترین باقالیپلو با ساق مرغ برشته زعفرونی:
1. ساقمرغها رو با نمک، فلفل سیاه و زعفران دمکرده طعمدار کن.
2. در یک تابه، کمی روغن و کره بریز و مرغها رو چند دقیقه تفت بده تا دو طرفش کمی طلایی بشه.
3. در تابه رو بذار و اجازه بده حدود ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم، بخارپز و نرم بشه.
4. همزمان، برنج و باقالی رو بجوشون تا نیمپز بشن، بعد آبکش کن.
5. ته قابلمه، ساق مرغها رو بچین (برای تهدیگ خوشمزه و مجلسی).
6. برنج، باقالی و شوید رو لایهلایه روی مرغها بریز.
7. یه قاشق کره روی برنج بذار و قابلمه رو بذار روی حرارت تا غذا دم بکشه.
8. بعد از پخت، قابلمه رو برگردون تا مرغهای برشته و خوشرنگ، بالای دیس قرار بگیرن.
9. با ترشی یا سالاد شیرازی سرو کن و لذت ببر!