4 طعم متفاوت جوجه رو یاد بگیر
آخرین خبر/ مواد لازم:
جوجه ترش :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۲ قاشق رب انار محلی
۱ دونه پیاز
۳ حبه سیر
۱/۲ قاشق نعنا
۱ مُشت پُر گیشنیز
نمک و فلفل مشکی
۱ مُشت سبُک گردو
۲ قاشق روغن زیتونِ شیطون
جوجه مکزیکی :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۱ دونه پیاز
۱ دونه فلفل چیلی سبز
۱ قاشق رُب گوجه
۲ قاشق سس کچاپ
۱ قاشق چ سس تند
نمک و فلفل مشکی
۱ قاشق چ تخم گیشنیز
۱ قاشق روغنِ زیتونِ شیطون
جوجه سیر و کره :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۱ قاشق چ پُر پودر کره
۳ حبه سیر
۱ قاشق سس خردل
۱/۲ قاشق چ جعفری خشک
نمک و فلفل مشکی
۱ قاشق روغنِ زیتونِ شیطون
جوجه تندوری :
نیم کیلو سینه ، رون یا فیله مرغ
۱ دونه پیاز
۲ حبه سیر
۱ تیکه کوچیک زنجبیل
۱ قاشق پُر ماست چکیده
۲ قاشق چ پاپریکا دودی
۱ قاشق چ ادویه تندوری
آب نصف لیمو ترش
نمک و فلفل مشکی
۱ قاشق روغنِ زیتون
نکات نه چندان مُهم :
تو یخچال تا ۳ روز میمونه قشنگ
میتونید بزارید تو فریزر و تا ۴ ماه مصرف کنید
از روغن معمولی به جای روغن ریتون میشه استفاده کرد
خوب هوایِ پلاستیک ، زیپ کیف رو بگیرید