نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

بهترین روش سوخاری کردن پیاز

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ موادلازم:
پیاز 
آرد سفید:نصف لیوان 
آرد ذرت:نصف لیوان 
ادویه:نمک،پودرسیر ،پاپریکا 
روغن سرخ کردنی 

آب ولرم:یک لیوان 
پودرسوخاری

پیاز رو پوست بگیرید و بصورت حلقه ای برش بدید (حلقه ها نه خیلی نازک باشه و نه خیلی ضخیم)
حلقه هارو از داخل هم جدا کنید. 
توی یک کاسه آرد سفید و آرد ذرت و ادویه رو مخلوط کنید و آب رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت برسه  … حلقه های پیاز رو یکی یکی داخل مایع آماده شده و بعد پودر سوخاری بندازید و توی روغن داغ سرخش کنید تا طلایی بشه.
نکته مهم:اگر مواد به پیاز نچسبید یعنی باید غلظتش بیشتر باشه و کمی آرد بهش اضافه کنید تا غلیظ تر بشه. 
اگر پودر سوخاری نداشتید میتونید. بدون پودر سوخاری سرخش کنید. 
فقط توی مواد اماده شده بزنید و‌ توی‌ روغن‌ بندازید و با سس دلخواه نوش جان کنید.


به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره