بهترین روش سوخاری کردن پیاز
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ موادلازم:
پیاز
آرد سفید:نصف لیوان
آرد ذرت:نصف لیوان
ادویه:نمک،پودرسیر ،پاپریکا
روغن سرخ کردنی
آب ولرم:یک لیوان
پودرسوخاری
پیاز رو پوست بگیرید و بصورت حلقه ای برش بدید (حلقه ها نه خیلی نازک باشه و نه خیلی ضخیم)
حلقه هارو از داخل هم جدا کنید.
توی یک کاسه آرد سفید و آرد ذرت و ادویه رو مخلوط کنید و آب رو بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید تا یکدست بشه و به غلظت برسه … حلقه های پیاز رو یکی یکی داخل مایع آماده شده و بعد پودر سوخاری بندازید و توی روغن داغ سرخش کنید تا طلایی بشه.
نکته مهم:اگر مواد به پیاز نچسبید یعنی باید غلظتش بیشتر باشه و کمی آرد بهش اضافه کنید تا غلیظ تر بشه.
اگر پودر سوخاری نداشتید میتونید. بدون پودر سوخاری سرخش کنید.
فقط توی مواد اماده شده بزنید و توی روغن بندازید و با سس دلخواه نوش جان کنید.