فیله مرغ پرتقالی؛ یک تجربه غذایی هیجان انگیز
آخرین خبر/ مواد لازم :
۸ عدد فیله مرغ
دو عدد پیاز خلالی شده
چند قاشق روغن برا سرخ کردن پیاز
نمک ، پودر فلفل سیاه ، زعفران
یک لیوان آب پرتقال خونگی ملس
زرشک ، خلال بادام ، خلال پسته
من برا پخت پز از روغن ارده کنجد و برا سس سالاد از روغن زیتون کارخانه برادران عاصمی استفاده میکنم که بسیار باکیفیتن.
سه تا از روغنهاشونو که در فیلم هم دیدین همیشه در آشپزخونم دارم روغن ارده کنجد مناسب پخت و پز ،روغن زیتون بکر ، روغن زیتون پالایش شده مخصوص پخت و پز و سالاد.
برا پخت فیلهها با حرارت کم ۴۵ دقیقه زمان کافیه لازم نیس دیگه آب اضافه بشه با آب پرتقال و در بسته و حرارت کم اجازه میدیم ریز جوش بزنه و پخته بشه چند قاشق آب بیشتر نمونه بعد پخت کافیه.
مواد لازم برای سالاد:
چغندر قرمز پخته شده و مکعبی خرد شده دو عدد
پیاز قرمز خلالی شده دو عدد
گشنیز تازه خرده شده
زیتون خرد شده
سس سالاد: روغن زیتون، آب لیموی تازه، یک قاشق مرباخوری عسل، نمکاین سالاد رو با این سس حتما امتحان کنید بینظیره.