با این رسپی، یک پیش غذای جذاب بپز
آخرین خبر/ این همون پیش غذاییه که کسی ندیده و نخورده!
مواد مورد نیاز
بادنجان ۵عدد
گوشت چرخ شده ۲۰۰ گرم
پیاز رنده شده ۲ عدد
رب گوجه فرنگی ۱ ق غ
زردچوبه ۱ ق چ
فلفل سیاه ۱ ق چ
پودر سیر ۱ ق چ
نمک مقداری
ماست ۴ ق غ
سیر ۲ حبه
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ
نمک مقداری
گشنیز خورد شده ۲ ق غ
پولبیبر ۱ ق م
کره یا روغن محلی ۱ ق غ
مغزیجات دلخواه (خلال پسته ۱ ق غ)
نان پیتا ۱ یا دو عدد
بادمجون رو با پوست ورقه ای برش بزنید
داخل روغن داغ سرخ و روی دستمال بزارید.
پیاز رنده شده رو تفت بدید (با روغن خیلی کم)
گوشت رو کنارش تفت بدید ادویه ها و رب گوجه و نمک رو بریزید بعد از سرخ شدن کنار بزارید.
بادنجون رو روی تخته کار بزارید از مواد گوشتی داخلش بریزید و رول کنید و توی ظرف بچینید.
ماست ،سیر و نمک و فلفل سیاه رو مخلوط و روی رولها بریزید.
گشنیز خورد شده و پولبیبر بریزید.
مغز دلخواه رو توی روغن تفت بدید و توی این مرحله اضافه کنید.
نون پیتای نواری رو که داخل روغن سرخ کردید آخر کار اضافه کنید.
خوشمزه ترین پیش غذا رو به این روش درست کنید.