15
0
1.8K
15
0
1.8K
آخرین خبر/ چیزایی که لازم داریم:
میگو ۳۰۰ گرم
پیاز ۲ تا متوسط
سیر ۵ ۶ حبه
گشنیز ۲۰۰ گرم
شنبلیله( خیلی خیلی کم)
رب گوجه ۱ قاشق
رب تمرهندی ۳ قاشق
آرد ۱ قاشق
رب انار نصف قاشق
ادویه ها:
نمک، فلفل، زردچوبه، تخم گشنیز، پودر سیر
🤩رب گوجه و رب انار اختیاریه ولی پیشنهاد میکنم حذف نکنید
🤩میگو رو بیشتر از ۲ ۳ دقیقه تفت ندید حرارت بالا باشه
🤩میگو رو ۴ ۵ دقیقه آخر به قلیه اضافه کنید که سفت و لاستیکی نشه
🤩تاکید میکنم شنبلیله خیلی کم بزنید
🤩با حرارت کم بذارید نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه مواد قلیه بجوشه تا جا بیفته