گل کنجدی یک فینگرفود جذاب و جدید
آخرین خبر/ مواد لازم
اندازه گیری لیوان آب ۲۰۰ میلی لیتر
برای خمیر
۵۰۰ گرم آرد (۴ پیمانه)
۲۳۰ میلی لیتر شیر گرم (۱ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری)
۲ عدد تخم مرغ (سفیده یکی از تخم مرغ ها را جدا کرده و با ۱ لیوان آب مخلوط کنید، از آن برای چسباندن کنجد استفاده کنید)
۱۵ گرم نمک (۱ قاشق چایخوری سر پر)
۶۰ گرم کره در دمای اتاق
۱۵ گرم شکر دانه ریز (۱ قاشق غذاخوری)
۸ گرم پودر مخمر (۴ قاشق چایخوری)
برای موادداخل خمیر
۱۰۰ گرم ژامبون گوشت گاو
۲۵۰ گرم پنیر چدار (رنده شده)
۴ قاشق غذاخوری سس مایونز
پنیر خامه ای برای اضافه کردن
از کنجد شیرینی پزی یا کنجد بو داده استفاده کنید
طرز تهیه
آرد را در یک کاسه مخلوط کن بریزید، وسط آن را گود کنید، مخمر و شیر گرم را اضافه کنید، بگذارید مخمر حدود ۵ دقیقه فعال شود، سپس تخم مرغ و نمک را اضافه کنید و خمیر را درست کنید. بعد از ورز دادن خمیر را آماده کنید، کره را اضافه کنید و دوباره ورز دهید. خمیر باید نرم باشد. غلظت و طعم خمیر ممکن است بسته به کیفیت آرد متفاوت باشد! کمی آرد روی میزتان بریزید و خمیر را جمع کنید، آن را به ۱۲ قسمت مساوی تقسیم کنید، سپس خمیر را محکم ورز دهید، روی آن را بپوشانید و بگذارید ۱۰ دقیقه ور بیاید. هر کدام را باز کنید، مواد داخل خمیر را اضافه کنید، آن را ببندید و فشار دهید. بگذارید خمیر به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه ور بیاید. بعد از تخمیر، آن را شکل دهید، پنیر خامهای را بین آن فشار دهید. آن را در فر فندار که با دمای ۱۹۰ درجه فارنهایت گرم شده است، بپزید تا نرم شود.