4
1
3K
آخرین خبر/خمیر هزارلا
کره به مقدار لازم
و مقدار خیلی کمی شکر
خمیر هزارلا وقتی به دمای محیط رسید با کاتر یا چاقو مستطیل بُرش بزن و هر بُرش رو مجدد از وسط طبق ویدیو به دو قسمت تقسیم کن و رول کن.
روش کره آب شده بزن و به مدت ۲۰ دقیقه با دما ۱۸۰ درجه تو فر یا ایرفرایر قرارش بده.
اگر دوست داشتی کروسان های بزرگتری داشته باشی میتونی مستطیل بزرگتری از خمیر دربیاری ، وسطش رو شکلات بزنی و رول کنی
به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید