این کیک با بافت سبکش مناسب صبحانه است
آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد ۲۲۰ گرم
تخم مرغ ۴ عدد
شیر پر چرب ۱۵۰ گرم
روغن ۱۰۰ گرم
وانیل ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱۸۰ گرم
بکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
عسل ۱ قاشق مرباخوری
اول تخم مرغ ها رو با همزن یه مقدار بزنید تا از لختگی در بیاد
بعد شکر و وانیل رو اضافه کنید و هم بزنید تا رنگش کرم رنگ وکشدار بشه
عسل و شیر ولرم رو با هم مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید بعد روغن رو اضافه کنید و یه مقدار هم برنید در حد مخلوط شدن
در آخر آرد الک شده و بکینگ پودر رو تو سه مرحله اضافه کنید و مخلوط می کنیم قالب رو چرب کنید( من از کپسول کاغذ نسوز استفاده کردم که نیازی به چرب کردن نداره) و مواد کیک رو داخل قالب بریزید و بزارید داخل فر
به مدت ۴۵ دقیقه با دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد تا بپزه
بعد از پخت برای اطمینان از پخته شدن با چنگال داخل کیک فرو کنید اگه مواد به چنگال نچسبید کیک آماده اس. بعد از سرد شدن از قالب جدا کنید