بافت این پاستا انقدر لطیفه که توی دهن آب میشه
آخرين خبر
بروزرسانی
آخرین خبر/ موادلازم برای دونفر:
پاستا پنه:یک سوم بسته
گوجه:۵ عدد
قارچ:۷ عدد
سیر:یک بوته
رب:یک قاشق
شیر:یک لیوان
خامه:۳ قاشق
آب:دولیوان
روغن
ادویه:نمک،فلفل سیاه،آویشن،پودرسیر
پنیر پارمسان و جعفری ساطوری برای سرو
نکات:
گوجه رو از وسط نصف کنید و به همراه بوته سیر بزارید با روغن بپزه و پوستش جدا بشه
پوست گوجه رو جدا کنید و سیر رو هم بردارید
(اگر میخواین طعم سیر بیشتری داشته باشه میتونید دوحبه از سیر رو هم رنده کنید و بهش اضافه کنید)
با گوشتکوب گوجه رو له کنید و یه قاشق رب بهش بزنید
رب که سرخ شد ادویه و قارچ رو اضافه کنید
قارچ که سبک شد بهش مخلوط شیر و خامه و پاستا رو اضافه کنید
دولیوان آب هم بریزید و بزارید پاستا با حرارت ملایم کامل بپزه
پاستا که پخت و به غلظت رسید با پنیر پارمسان و جعفری ساطوری سرو کنید