15
4
2.3K
15
4
2.3K
آخرین خبر/موادلازم:
گردو خردشده
زرشک ۲ قاشق غذا
ادویهها: زردچوبه، پودر سیر، فلفل سیاه، پودر پیاز (هرکدوم ۱ قچ)
نمک ۱ قاشق غذاخوری
تخممرغ ۲ عدد
آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری
سبزی مخصوص کوکو؛
تره ۴۰٪
جعفری ۲۵٪
گشنیز ۲۰٪
شوید ۱۰٪
اسفناج ۵٪
طرز تهیه:
۱- همهی مواد رو داخل یک کاسه بزرگ بریز و خوب هم بزن تا کاملاً ترکیب بشن.
۲- کف تابه رو کمی چرب کن و بذار روی حرارت تا داغ شه.
۳- مایه کوکو رو بریز داخل تابه و صافش کن.
۴- هر طرفش رو حدود ۶–۷ دقیقه با حرارت ملایم سرخ کن تا طلایی و خوشعطر بشه.
اگه کوکو سبزی رو درست درستش کنی، نه وا میره نه خشک میشه…
تو این پست هم ترکیب سبزیا رو گفتم، هم یه نکته طلایی برای انسجامش!