اگه دنبال یک صبحونه خاص و خوشمزه ای حتما این «کرپ» خوشمزه رو امتحان کن
آخرین خبر/مواد لازم برای حدود ۶-۸ کرپ
تخممرغ ۲ عدد
وانیل کمی
شیر یک پیمانه (۲۵۰ گرم)
آرد یک پیمانه (۱۲۵ گرم)
کره ذوبشده یا روغن مایع ۲ ق غ(۳۰ گرم)
شکر ۱ قاشق غذاخوری
برای سرو: کرم شکلات مثل نوتلا، موز یا توتفرنگی به دلخواه
طرز تهیه کرپ
همه مواد اولیه رو با همزن دستی یا میکسر ترکیب کنید تا یکدست بشه و نیم ساعت داخل یخچال بذارید استراحت کنه. بعد از صافی رد کنید .
تابه نچسب رو بذارید تا گرم بشه از مایه به اندازه یه ملاقه تا یک ملاقه و نیم بریزید و بچرخونید تا نازک پخش بشه.
نکات مهم
تابه باید کاملا داغ باشه ولی نه طوری که دود کنه
اگه خیلی داغ باشه کرپ سریع میپزه و ترک میخوره.
من تابه رو چرب نکردم ولی اگه دوست داشتید برای هر کرپ با برس سیلیکونی یا دستمال کاغذی چربشده با کره یا روغن، خیلی کم تابه رو چرب کنید.
ضخامت زیاد باعث سفت شدن کرپ میشه پس زیاد نریزید.
وقتی لبه های کرپ شروع به جدا شدن کرد و وسطش خشکتر شد با کفگیر باریک یا دست بهآرومی بلندش کنید و برگردونید.