18
13
5.9K
18
13
5.9K
آخرین خبر/ مواد لازم
سه عدد موز رسیده( موز های من کوچیک بود ۴ عدد اضافه کردم)
۱۰۰ گرم شکر( نصف لیوان)
۲۵ گرم کره
۷۰۰ میلی لیتر شیر تقریبا ۳ لیوان
۳۰ گرم ژلاتین( سه قاشق غذاخوری)
یک سوم لیوان آب برای مخلوط کردن با ژلاتین
۱۵۰ گرم شکر برای کارامل شدن( سه چهارم لیوان)
نکته ژلاتین وآب رو روی بخار کتری بذارید تا کامل یکدست بشه وبعد از پنج دقیقهکه خنک شد بریزید داخل مواد
نکته موقع کارامل شدن شکر مرتب هم بزنید