28
6
5.5K
آخرین خبر/ مواد لازم برای حدودا ۱۵ عدد:
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱ لیوان
وانیل خالص نوک ق چ (یا وانیل شکری نصف پاکت)
شیر یا آب ۱ لیوان
روغن مایع دو سوم لیوان
آرد سفید یا نول ۲ لیوان
بیکینگ پودر ۴ ق چ
پودر کاکائو ۴ ق غ
برای مواد نارگیلی:
پودر نارگیل ۲۰۰ گرم (۲ لیوان)
سفیده تخم مرغ ۴ عدد
پودر قند ۲۰۰ گرم (یک و نیم لیوان)
روغن مایع داغ ۱۳۰ گرم (نصف لیوان)
وانیل نوک ق چ
حین هم زدن تخم مرغ دورگیری (تمیز کردن دور ظرف) فراموش نشه.
روغن داغ باشه و کم کم به مواد نارگیلی اضافه کنید و سریع هم بزنید.
داخل فری که از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت بپزید. پختشو با خلال دندون چک کنید اگه بهش نچسبید یعنی پخته.
برای مواد نارگیلی یا از قیف پارچه ای استفاده کنین یا دو تا قیف پلاستیکی که پاره نشه.