نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده

منبع
برترين ها
بروزرسانی
کوفته قلقلی‌های اسفناج و آرتیشوی سرخ شده

برترین ها/ مواد لازم:


• 250 گرم اسفناج

• 200 گرم مغز آرتیشو

• 1 فنجان پنیر موزارلای رنده شده


• نیم فنجان پنیر پارمزان رنده شده

• 3 قاشق غذاخوری مایونز

• 2 حبه سیر، له شده

• 1 فنجان پودر سوخاری

• 2 عدد تخم مرغ، زده شده

• نیم فنجان آرد

• 1 عدد لیمو

• کمی نمک و فلفل سیاه

• 4 فنجان روغن نباتی

دستور تهیه:

۱. در کاسه بزرگی، اسفناج، مغز آرتیشو، موزارلا، پارمزان، مایونز، سیر و کمی نمک و فلفل را مخلوط کنید. هم بزنید تا یک دست شود. کاسه را ده دقیقه در فریزر بگذارید تا مواد آن کمی سفت شود.


۲. پودر سوخاری، تخم مرغ ها و آرد را در سه کاسه جداگانه بریزید.

۳. از مخلوط اسفناج گلوله های کوچکی درست کنید. به آرامی آن را در آرد بغلتانید، سپس آرد اضافی آن را بگیرید و در تخم مرغ بزنید و بعد در پودر سوخاری بزنید.






۴. کوفته ها را حدود ۳ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا طلایی شوند.

۵. کوفته ها را بلافاصله با برش های لیمو سرو کنید.



به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره