نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

لواشک آلو، طعمی که ازش سیر نمیشی

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
آلو سیاه ۳ کیلو
آب دو لیوان
نمک یک قاشق غذا خوری

 نکات مهم:


آب کم بریزید تا زمان خشک شدن کوتاه‌تر باشه.
کف‌گیری آلو باعث میشه لواشک خوش‌رنگ‌تر و شفاف‌تری داشته باشید.
هر ۱۰ دقیقه آب قابلمه رو چک کنید تا نسوزه و بخار به درستی تولید بشه.
اگر به دست نچسبید یعنی لواشک آماده‌ست.
برای بچه‌ها کمی شکر می‌تونید اضافه کنید تا طعم متعادل‌تری داشته باشه.
نمک به دلخواه، ولی زیاد نریزید که شور نشه.

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره