نماد آخرین خبر
  1. جذاب ترین ها
آشپزی من

اگر متولد دهه شصتی، این نون بولکی رو به یاد داری

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی

آخرین خبر/ مواد لازم:
آرد نان فانتزی ۳۰۰ گزم
آب ۲۰۰ گرم
نمک ۶ گرم
مخمر فوری ۳ گرم
شکر ۶ گرم


مراحل و نکات
- ترکیب آب و ارد و ۱ ساعت استراحت
- ۲ ق غذاخوری از آب رو برای حل کردن نمک و شکر و مخمر نگه میداریم
- مخمر و شکر رو اول با خمیر مخلوط می‌کنیم و بعد نمک و به صورت تا زدن خمیر رو مخلوط میکنیم
- دوباره ۱۰ دقیقه استراحت و ۳ تا چانه ۱۵۰ گرم میگیریم و باز ۱۰ دقیقه استراحت
- رول میکنیم و اینبار ۱ ساعت تا ۲ ساعت بسته به دمای خانه استراحت میدیم
- فر رو از ۱ ساعت مونده به پخت روشن میکنیم
- خمیرهارو به کمک یه تخته اردپاشی روی ورق نسوز منتقل میکنیم، حتما درز رولها‌ زیر باشه و زمانی که به فر منتقل کردیم با اسپری اب و تامین رطوبت اولیه رنگ نون‌هامون خیلی قشنگ میشه
- بعد از ۱۳ تا ۱۵ دقیقه در فر ۲۴۰ درجه نان بولکی امادت‌ست حتما بعد خنک شدن برش بدید و میل کنید

به پیج اینستاگرامی «آخرین خبر» بپیوندید
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره