کیک رافائلو با فیلینگ خامه و نارگیل
آخرین خبر/ مواد لازم کیک رافائلو (نارگیلی) :
تخم مرغ ۸ عدد
شکر ۲۳۰ گرم
آرد ۳۰۰ گرم
شیر ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب ۵۵ گرم
روغن مایع ۱۰۰ گرم
بکینگ پودر ۳ گرم (یک قاشق چایخوری استاندارد)
وانیل یک قاشق مرباخوری
(اگر از وانیل دکتر اوتکر استفاده میکنید یک بسته)
سایز قالب مناسب این حجم مواد ۲۳ سانتی متر
دمای پخت ۱۸۰ درجه زمان ۳۰تا ۳۵ دقیقه
من به دلیل این که میخواستم وزن کیک ام تقریبا ۱ کیلو باشد از نصف مواد رسپی استفاده کردم شما میتوانید متناسب با وزن مورد نظرتان مواد رسپی را نصف یا دوبرابر یا بیشتر کنید.
مواد لازم برای فیلینگ نارگیل :
شیر عسلی ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل چرب ۱۶۰ گرم
خامه۱۰۰ گرم
مواد لازم برای کرم (برای کاور و لایههای کیک) :
خامه قنادی یککیلو ۱۰۰ گرم (۱/۱۰۰)
پودر نارگیل چرب ۱۰۰ گرم
مواد لازم برای ترافل نارگیلی برای تزئین:
پودر نارگیل چرب ۲ پیمانه
شیرعسلی به مقدار لازم ،
پودر نارگیل و شیر عسلی باهم ترکیب میکنیم شیر عسلی را تا تا جایی اضافه میکنیم که خمیر به دست بیاد و گوله اش میکنیم
در صورت دلخواه میتونید دو قاشق پنیر خامهای هم بهش اضافه کنید و پودر نارگیل کاور کنید و برای تزیین کیک استفاده کنید.