خورشت بادمجان؛ محبوب دل پیر وجوان
آخرین خبر/ به گوشت چرخ کرده یدونه پیاز رنده شده و آب گرفته اضافه کردم ادویه فقط نمک فلفل زردچوبه زدم حسابی ورز دادم بعد قلقلیش کردم
تو تابه روغن ریختم سرخشون کردم بعد از اینکه هر طرفش سرخ شد تو ظرف دیگه ای ریختم
در این حین که گوشت ها سرخ میشدن بادمجون ها رو پوست کردم روش چند تا برش زدم و نمک پاشی کردم تا تلخیش گرفته بشه بعد از اینکه آب بادمجون در اومد یعنی عرقش دراومد تقریبا ۱۵تا۲۰دقیقه زمان برد بعد با آب شستم با دستمال نخی کاملا خشکش کردم و در همون تابه ای که گوشت ها رو سرخ کرده بودم
یه قاشق نشاسته ذرت تو روغن ریختم و یه استکان آب بادمجون ها رو داخل اون گذاشتم و درب تابه رو گذاشتم هر طرفش که سرخ شد برداشتم
تو تابه ای که بخواییم بپزیم لایه اول گوشت بعد گوجه ها بعد بادمجون ها و یه کم هم غوره ریختم
برای سس
یدونه پیاز با یه حبه سیررو رنده کردم با روغن کم تفت دادم نمک فلفل زردچوبه ۲ ق پر رب زدم رنگ رب و بوی خامیش که در اومد ۲-۳لیوان آب جوش ریختم قل که زد به غذا اضافه کردم
در نهایت دو تا پیازم خلالی چیپسی درست کردم و روش ریختم
این غذا رو هم با نون و هم با کته میتونید سرو کنید.