دسر ماقوت بستنی، دسر خنک و خوشمزه برای روزهای گرم

فرارو/ دسرها یکی از محبوبترین و متنوعترین خوراکیها در سراسر جهان هستند. در این میان دسرهای میوهای به دلیل عطر و طعمی که دارند، بسیار خوشطعم و گوارا هستند و طرفداران خاص خود را دارند. دسرها معمولاً پس از غذا سرو میشوند؛ زیرا شیرینی موجود در آنها به هضم بهتر غذا کمک میکند. دسر ماقوت بستنی نوعی دسر خنک و تابستانی است که ترکیبی از دسر و بستنی و زعفران است. اگر دسر ماقوت را خورده باشید، حتما دسر بستنی آن را هم دوست خواهید داشت.
این دسر از ترکیب شیر با خامه، بستنی، گلاب، زعفران، نشاسته ذرت و... تهیه میشود و عطر و طعم بینظیری دارد. اگر دوست دارید این دسر خنک و خوشمزه را برای روزهای گرم سال با روشی آسان در منزل تهیه کنید، در ادامه این مطلب با طرز تهیه دسر ماقوت بستنی همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه دسر ماقوت بستنی
بستنی وانیلی: 3 پیمانه
شیر: دو و نیم پیمانه
خامه صبحانه: 3 قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت: 3 قاشق غذاخوری
پودر ژلاتین: 4 قاشق غذاخوری
شکر: نصف پیمانه
گلاب: 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده غلیظ: 2 قاشق غذاخوری
بیسکوییت پتیپور ساده: یک چهارم بسته
آب خنک: نصف پیمانه
طرز تهیه دسر ماقوت بستنی
برای درست کردن این دسر بستنی خوشمزه ابتدا آب سرد و پودر ژلاتین را با هم ترکیب کنید و روی بخار کتری بگذارید تا به روش بن ماری حل و شفاف شود.
در مرحله بعد شیر، شکر و نشاسته ذرت را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند، سپس قابلمه را روی حرارت ملایم اجاق گاز بگذارید و هم بزنید تا شکر داخل مواد کاملا حل شود.
حالا زعفران دم کرده و گلاب را اضافه کنید و چند دقیقه هم بزنید. در مرحله بعد بستنی وانیلی آب شده و خامه صبحانه به دمای محیط رسیده را با هم مخلوط و به مواد داخل قابلمه اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود.
در آخر ژلاتین بن ماری شده را اضافه کنید و هم بزنید و قابلمه را از روی حرارت بردارید. توجه کنید که نیازی به جوشیدن مواد نیست.
قالب دسر را که از قبل چرب کرده و 1 ساعت داخل فریزر گذاشتهاید، آماده کنید و مایه دسر را داخل قالب بریزید و قالب را به مدت 12 ساعت داخل یخچال بگذارید تا دسر ببندد.
برای خارج کردن دسر از قالب باید آن را از یخچال خارج کنید و بگذارید 5 دقیقه بیرون بماند تا سرمای یخچال را از دست بدهد؛ سپس یک چاقوی نوک تیز و باریک را دور تا دور لبه قالب بگردانید تا دسر از قالب جدا شود.
اگر قالب شما سیلیکونی باشد، دسر بهراحتی و بدون نیاز به آب جوش در ظرف برمیگردد. بقیه قالبها را باید داخل یک کاسه آب جوش بگذارید و یک دقیقه صبر کنید. اگر قالب شما فلزی باشد، دسر خیلی زودتر از یک دقیقه از قالب جدا میشود، درحالی که قالبهای پلاستیکی و چدنی به مدت زمان بیشتری نیاز دارند.
حواستان باشد که قالب را بیش از اندازه داخل آب جوش نگه ندارید؛ زیرا در این صورت دسر آب میاندازد و هنگام برگرداندن ظاهر خوبی نخواهد داشت؛ بنابراین به محض اینکه احساس کردید دسر از قالب جدا شده است، آن را داخل ظرف سرو مورد نظر برگردانید.
در آخر بیسکوییت پتی پور را میکس کنید یا با گوشتکوب کاملا بکوبید و پوره بیسکوییت را روی دسر بپاشید، نوش جان.