رول دارچین حرفه ای رو اینطوری بپز
آخرین خبر/ مواد لازم:
۳۵۰ گرم آرد
تخم مرغ یک عدد
۱۰ گرم خمیرمایه
۱۰۰ گرم شیر ولرم
۳۰ گرم شکر
۵ گرم نمک
۸۰ گرم کره
مواد میانی:
پودر دارچین ۲ ق غ خ
شکر ۲ ق غ خ
مخلوطشون کن و بذار کنار
مه موادو بجز کره بریز تو ظرف و مخلوط کن خمیر که جمع شد کره نرم شده رو بهش اضافه کن
۳۰ تا ۳۵ دقیقه با دست و ده دقیقه با همزن بزن تا به تست پنجره برسه
اگر خمیر چسبنده بود به هیچ عنوان بهش آرد اضافه نکن تو پستای قبلی یاد دادم چجوری چسبدگی خمیر رو از بین ببری
خمیر رو چونه کن و بذارش توی ظرف خشک وتمیز دوساعت تو دمای محیط بهش استراحت بده
حجمش که دو برابر شد پف خمیرو بگیر و به ارتفاع یک سانت بازش کن
مواد میانی رو یک لایه نازک روی خمیر بریز وخیلی ریز رولش کن
با نخ دندون به راحتی برش بزن این کارو با چاقو نکن چون خمیرت له و بدشکل میشه
با فاصله بچینشون تو قالب و دوساعت تو دمای محیط استراحت بده و بعد بذارش توی فری که با دمای ۱۸۰ درجه از یک ربع قبل گرم کردی
بیشتر از بیست دقیقه به هیچ عنوان نون رونپز چون سفت میشه
بعد از پخت اجازه بده کامل خنک بشه و بعد از قالب جدا کن