خیتاب آذربایجان؛ یک پیراشکی ایرانی و اصیل
آخرین خبر/ مواد لازم:
پیاز حدود یک کیلو
اسفناج یک کیلو
تخم مرغ دو عدد
خمیر نان بربری ۲عدد (خمیر نان لواش و سنگک هم میشه حتی خودتونم میتونید تو خونه خمیر پیراشکی درست کنید)
نمک و فلفل و زردچوبه
پیاز و خوب تفت بدین سرخ و طلایی بشه زردچوبه بزنید و بعد اسفناج که کمی خرد شده رو اضافه کنید .در تابه رو بزارین تا اسفناج بخار پز بشه و اب اضافیش کشیده شه
دوتا تخم مرغ و فلفل و نمکم اضافه کنید و تمام.
به خمیر آماده خیلی کم ارد و دو سه قاشق روغن مایع اضافه کنید زیاد ارد به خوردش ندین همین که به دست نچسبه کافیه.
کف سینی و چرب کنید مقداری از خمیر و با وردنه باز کنید یا بزارین داخل قالب یا مثل فیلم به کمک کاسه گرد ببرین و از مواد میانی بزارین و دو طرفش و خوب بهم بچسبونید.
هر کدوم و قابل زدین روی پارچه بزارین و روشو بکشین تا خمیر خشک نشه بعدم داخل روغن داغ سرخ کنید.